Informasjon om Nortrip

Gyldne regler

Nortrips gyldne regler

  1. Hils - både ved ankomst og avreise. Vis frem Nortrip-medlemsbeviset ditt ved ankomst. Får du ikke tak i verten ved avreise, setter de fleste pris på en "takke-lapp".
  2. Respekter vertsoppføringen. Hvis ikke det er markert for lange eller tunge bobiler, eller toalett, vann og strøm, er det heller ikke vits å spørre om det. Ikke ring for å reservere plass med mindre verten ønsker at du ringer.
  3. Respekter ankomsttidspunkt og perioder verten har stengt. Vær også oppmerksom på at det kan forekomme situasjoner som gjør at en vert ikke kan ta imot Nortrip-gjester.
  4. Parkeringstiden er maks. 24 timer.
  5. Hunder skal alltid være i bånd, med mindre annet er særskilt avtalt med verten. Noen steder er hunder ikke velkommen. Husk å sjekke vertssiden!
  6. Booking er ikke mulig. Dette er et førstemann-til-mølla-konsept. Dersom verten ønsker at du ringer før ankomst, kan du tidligst ringe dagen før for å forhøre deg om ledighet. Ikke be verten om å reservere for deg. Det er ikke en campingplass.
  7. Vis gjerne interesse for vertens produkter og tjenester. Det er en fin måte for å uttrykke takknemlighet for en gratis og trygg bobilparkering. Det er selvsagt ingen kjøpsplikt.
  8. Be om tillatelse og avklar eventuell betaling før du benytter deg av vertens fasiliteter (strøm, vann, toalett, osv).
  9. Be om tillatelse før du går inn til dyr, fôrer dyr, lager bål, rigger deg til med stoler, bord og annet campingutstyr, inkl. markise og fotrelt. Respekter også vertens private del av området.
  10. Unngå forurensning og forlat området rent. Dette gjelder også lyd-forurensning (støy). Ikke tøm søppel med mindre dette er markert på vertssiden. Bobil-toalettet skal ikke tømmes i vertens toalett!